Bel voor een afspraak: 053 700 97 45

Littekens

Een litteken na een operatie, littekens door acne, een litteken door een ongeluk of brandwonden. Wij kunnen ze behandelen!

Littekens op het lichaam of gezicht zijn vaak erg opvallend en vervelend. Daarnaast kunnen littekens, na bijvoorbeeld een operatie of ongeluk, erg beperken bij bewegingen. Maar dit is helemaal niet nodig. Littekens zijn niet te verwijderen, maar wel goed te behandelen, waardoor het litteken minder zichtbaar en soepeler wordt. Ook kunnen klachten als roodheid, jeuk en pijn van het litteken na behandeling afnemen.

Pro-F Fysiotherapie en SkinPro Huidbehandeling werken op het gebied van littekens samen. In de praktijken, die op hetzelfde adres zijn gevestigd, worden littekens behandeld door middel van littekenmassage.
De fysiotherapeuten van Pro-F werken aan littekens die bewegingen beperken zoals bijvoorbeeld een litteken op de knie na een operatie of ongeluk. De specialisten van SkinPro werken aan littekens op cosmetisch gebied zoals bijvoorbeeld littekens door acne.

Ter verbetering van littekens wordt gebruik gemaakt van een LPG apparaat. Dit apparaat zuigt de huid vacuüm, en rolt de huid waardoor de doorbloeding op gang komt, en littekens soepeler worden. De zuigkracht van het apparaat kan ingesteld worden zodat er een opbouw in de behandeling is. Vaak is het gebruik van het LPG apparaat minder pijnlijk/gevoelig als de manuele behandeling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pro-F op telefoonnummer: 053 851 06 94 of SkinPro op telefoonnummer 053 700 97 45.

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Snel Contact

Telefoon: 053-700 97 45
Email: info@skinpro.nl