Bel voor een afspraak: 053 700 97 45

Litteken behandeling

litteken behandeling

Endermologie is de manier om littekens te behandelen

Na een wond ontstaat vaak een litteken. Een litteken is een blijvend zichtbare afwijking van de huid die ontstaat tijdens de genezing van een wond. Tijdens de genezing van een wond wordt de verbroken continuïteit van de huid hersteld door vorming van bindweefsel. Dit bindweefsel heeft op microniveau niet meer dezelfde organisatie als het oorspronkelijke weefsel. Hierdoor vormt het meestal een zichtbare afwijking aan de huid.

Litteken behandeling van SkinPro in Enschede

De litteken behandeling van SkinPro gaat de strijd aan met littekens. Hierbij masseert een apparaat het litteken. Vervolgens wordt de huid, zonder gebruik te maken van inspuitingen, gestimuleerd om zelf te corrigeren. Door gebruik te maken van een apparaat kan de massage gecontroleerd worden uitgevoerd, waardoor de behandeling geen pijn doet.

Tijdens een eerste afspraak bekijkt en onderzoekt een fysiotherapeut uw litteken. Op basis van dit onderzoek zal de therapeut de behandeling met u bespreken. Er zijn meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Na de behandeling zal uw litteken minder pijnlijk zijn, zachter aanvoelen en er natuurlijker uitzien. De behandeling is geschikt voor iedereen en kan op alle littekens worden toegepast. Ook oude littekens kunnen met deze techniek worden behandeld.

Product Prijs
Littekenbehandeling  € 39,50

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Snel Contact

Telefoon: 053-700 97 45
Email: info@skinpro.nl