Bel voor een afspraak: 053 700 97 45

Acne behandeling in Enschede door schoonheidsspecialist

Wij hebben een acne behandeling Enschede. Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen bij de mens. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad).

Acne ontstaat vooral tijdens de puberteit. Soms kan acne zonder een aanwijsbare oorzaak op later leeftijd ontstaan, dit kan  bijvoorbeeld komen door schommeling van de hormonen (tijdens zwangerschap of de menopauze)

Hoe ontstaat acne?

  • Verhoogde talgproductie
  • Hormonale schommelingen
  • Genetische factoren
  • Stress
  • Omgevingsfactoren
  • Te hoge vochtigheidsgraad van de omgeving
  • Cosmetica producten die de porien in de huid afsluiten

Onze behandeling

Wanneer u liever geen (zware) medicatie wil nemen voor uw acne of speciaalbehandelingen zoals fruitzuurbehandelingen werken niet, dan is onze acne behandeling Enschede met Endermologie een goed alternatief. Op een natuurlijke manier wordt de huid gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren en om nieuwe cellen aan te maken. Door een bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd waardoor de cellen in de huid beter gevoed worden. Door de bindweefselmassage krijgt de huid weer een frisse uitstraling, littekens worden verminderd en de behandeling is effectief tegen acne.

Een behandelplan kan bestaan uit uitsluitend bindweefselbehandelingen maar ook uit een combinatie van dieptereinigingen ( peelings ) en bindweefselbehandelingen. Door middel van een huidanalyse en gesprek wordt er een behandelplan voor u opgesteld.

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Snel Contact

Telefoon: 053-700 97 45
Email: info@skinpro.nl